Банер I
333
банер3
банер Чаша за закуска
Банер
банер 3(4)

Нашите производи

Процес на набавка

 • 5
 • 1
 • 3
 • 4
 • 6

За нашата компанија

Што ќе правиме?

ЗИЧЕН ГОЛЕМ УСПЕХ СД., ОГРАНИЧЕНАе основана во 2002 година, а фабриката се наоѓа во градот Шајинг, Шенжен, јужно од Кина.До аеродромот во Шенжен има само половина час возење.Специјализирани сме за производство на производи од гума и пластика, вклучувајќи производи за секојдневниот живот, кујнски прибор, производ за здравствена заштита, сексуални играчки и детски играчки и сопствени делови кои се применуваат во индустријата за електрични апарати за домаќинство, автомобилска и вселенска индустрија итн.

Гледај Повеќе

Прилагоден процес

Приспособување на логото

ZICHEN ПАРТНЕРИ (ДЕЛ)

 • 1
 • 9
 • 8
 • 7
 • 4
 • 6
 • 5
 • 10
 • 3
 • 2