工厂spanduk10-14(1)
海报官网10-18(1)
展览.psd官网10-18(1)

produk urang

Sertifikasi internasional

  • BPA
  • BSCI
  • FDA
  • FSC
  • GS
  • ISO
  • TAR
  • UL
  • asdad

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

ZIchen hébat kasuksésan CO., kawatesDiadegkeun dina 2002 sareng pabrikna aya di kota Shajing, Shenzhen, kiduleun Cina.Ngan ukur satengah jam perjalanan ka bandara shenzhen.Kami ngahususkeun dina manufaktur produk karét sareng plastik kalebet produk kahirupan sapopoe, peralatan dapur, produk perawatan kaséhatan, cocooan séks sareng kaulinan barudak sareng bagian khusus anu diterapkeun dina alat bumi listrik, otomotif sareng industri penerbangan luar angkasa, jsb.

nempo leuwih

Ngaropea produk Zichen silicone prosés Purchasing

prosés custom

  • 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 1 (5)
  • 1 (6)
  • 1 (7)
  • 1 (8)

kustomisasi logo

MITRA ZICHEN (BAGIAN)

  • 1
  • 9
  • 8
  • 7
  • 4
  • 6
  • 5
  • 10
  • 3
  • 2